BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

:)

:)

Monday, May 20, 2013

IM GOING TO UNIKL RCMP :)

haha.as you read the title,yes.im going to further my studies there.Diploma in Nursing~ tak penah langsung fiqa imagine nak jadi nurse! alhamdulillah dapat jugak sambung belajar :) memandangkan UPU dengan Matriks REJECT me :'( sedih! haha..but sokay~ mmg tak rancang pun nak pegi Matriks..dengan kelembapan otakku dan kepantasan Matiks?? no no no ...never can lah! so,fiqa tulis blog ni pun sbb dah sakit otak nak setelkan penerimaan  panggilan ni -.-' SOMBODY HELP ME PLEESEEEE~ *nak nangis dah ni* alaaaa..sat g ayah balik dia tolong ah! cuba nak setelkan sendiri..*cehhh~ konon nak berdikari lah -.-* tapi malangnya....saya masih memerlukan bantuan! so, doakan fiqa berjaya dalam alam university yg penuh dengan assignment,lecturer,kawan baru and everythinggg~ bye peeps !


1 comments:

father of ADMiN said...

3 tahun dh berlalu...